Information

Havnen byder hvert år ca. 1.000 gæstebåde velkommen. Læs nedenfor, hvilke faciliter, som stilles til rådighed.

Gæsteleje dækker også forbrug af el og vand. Toiletter med vaske- og bruserum findes under skolegården. Der er mulighed for vask og tørring af tøj. På molerne er der flere områder med grill til fri afbenyttelse.

Læs havnens om affaldshåndtering her.

Børnene kan benytte legepladsen i skolegården. I kan bade enten fra havnens badebro eller fra anlægget Rosenhaven syd for havnen.

Turcykler udlejes på Klampenborg station ca. 10 minutters gang fra havnen, læs mere på MTB Tours.

Indkøb og spisesteder

Hos købmanden tæt ved havnen kan I få det meste af det I har brug for. I kan spise på Taarbæk Kro, der ligger på havnen, eller på byens pizzeria.

Ps. Kroen har fået ny ejer og er midlertidigt lukket for istandsættelse.

Udflugter
Dyrehaven grænser lige op til Taarbæk. Den blev anlagt af Kong Christian den V som privat jagtterræn, men blev senere åbnet for publikum. Dyrehaven er et smukt, typisk dansk landskab med skov og åbne sletter. Den perfekte ramme for en gå- eller løbetur, picnic eller en tur i hestevogn. Her kan I på tæt hold opleve kronvildt, dådyr og sikahjorte.

Midt i Dyrehaven ligger Eremitageslottet, som er en af landets fineste rokokobygninger. Slottet blev opført af Kong Christian den VI i årene 1735-36. Det benyttes stadig af kongefamilien.

Dyrehavsbakken som er Danmarks ældste forlystelsespark, ligger også i Dyrehaven. En gåtur gennem skoven fra Taarbæk lågen til Bakken tager omkring 20 minutter. Bakken holder åbent fra april til og med august. Der er gratis entré.

Hvert tredje år opfører Det kongelige Teater friluftsforestillinger i Ulvedalene, ikke langt fra Bakken.

Transport
Bus nr. 388 holder på Taarbæk Strandvej direkte ud for havnen. Nordpå kører bussen til Helsingør ad den smukke Strandvej med udsigt over Øresund til Skånes vestkyst og øen Ven. Hele strækningen til Helsingør tager ca. 1 time. I Humlebæk kan I stå af ved kunstmuseet Louisiana.

Sydpå kører bussen via Klampenborg station til Lyngby. På vejen ligger kunstmuseet Ordrupgaard.

Fra Klampenborg station går der S tog til København hvert 10. minut. Herudover kører Kystbanen hvert 20. minut.

Anden information
Dyrehaven
Dyrehavsbakken
DMI
HavneGuiden
Gode sikkerhedstips

Position 55° 47,3′ Nord/12° 35,8′ Øst